Muafiyet Sınav Sonuçları Listesinde Yer Almayan Öğrenciler hk.

Muafiyet Sınav sonuçları listesinde yer almayan öğrenciler BTU100 / ICT100 derslerinden MUAF DEĞİLDİR.

Listede yer almayan öğrenciler, bu sınavlarda başarısız olmuş ya da sınavları geçersiz sayılmıştır.

Muafiyet sınavına ilişkin duyurularda, yardım videolarında, sınav kurallarında, ve/veya ilgili sınav açıklamalarında da belirtildiği gibi, ilgili öğrencilerin muafiyet sınav sonuçları listesinde yer almama nedenleri aşağıda listelenmiştir:

• Muafiyet sınav sonucu 65 puandan az olanlar başarısız olmuştur.
  • Öğrenci kimlik kartı / BUOBS özlük bilgiler sayfasının görüntüsü dışında kalan her türlü belge/fotoğraf yükleyenlerin sınavları geçersiz sayılmıştır.
  • Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından sınava giriş yapan tüm öğrencilerin dönem kontrolü yapılmış, yönergede belirtilen dönem koşuluna  (5. dönem ve üzeri görünenler) uygun olmayanların sınavları geçersiz sayılmıştır.
  • Yanlış sınavı yanıtlayanların (BTU100 yerine ICT100, ya da ICT100 yerine BTU100 sınavına girenlerin) sınavları geçersiz sayılmıştır.