BTU100 Muafiyet Sınavı Sonuçları ve Açılacak BTU100 Dersi Şubeleri Hk.

Yanlışlar doğruları götürmemiştir.

Ankara'da gerçekleşen BTU100 Muafiyet Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Please CLICK FOR  the ICT100 Exemption Test Results.

Adana SHMYO'nda gerçekleşen Muafiyet Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Konya SHMYO'nda gerçekleşen Muafiyet Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Muafiyet sınavında başarılı olamayan, mazereti nedeni ile muafiyet sınavına giremeyen ve daha önceki dönemlerde dersten geçemeyen (F1) öğrenci MUTLAKA DERSE Öğrenci Bilgi Sistemi (BUOBS) üzerinden (sol panelde DERSE KAYIT menüsünü seçerek, ders koduna BTU100 yazarak, şubeleri getir ve ekle butonlarına basarak) KAYIT OLMALIDIR.

Sanal Ders Programı ve Şubeler için BAKINIZ.

Kontenjan (kayıtlar süresince hergün arttırılacaktır, lütfen takip ediniz) MAX 90 kişidir. Daha fazla arttırılamaz.

Kontenjan doluluğu sebebi ile kayıt olamayan öğrenci Ekle-Sil döneminde kayıt olmayı deneyebilir (2018-2019 Akademik Takvimi (TIP VE DİŞ Hekimliği faktülteleri hariç) için BAKINIZ).

ÖNEMLİ NOT: Öğrenci Güz Muafiyet Sınavı, Güz derse kayıt, Bahar Muafiyet Sınavı ve Bahar derse kayıt ( 2018-2019 BTU100 Sınavları Takvimi için TIKLAYINIZ) seçeneklerini takip ederek dersten ilk yıl içinde başarılı olmaya çalışmalıdır. BTU100 Muafiyet sınavına öğrencinin 5. yarıyılın başına kadar giriş hakkı vardır (Yönerge Madde 10-2 için BAKINIZ).

SIK SORULAN SORULAR:

1) İlan edilen sonuçlara göre öğrenci Muaf olmadı ise derse kayıt yaptırmalıdır. Muaf oldu ise derse kayıt yaptırmasına gerek yoktur ancak isterse notunu yükseltmek için dersi alabilir.

2) 24 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak dersler için 17-20 Eylül 2018'de BTU dersine kayıt gereklidir.

3) Ders ile ilgili detaylı bilgiler SMS ile öğrencinin telefonuna iletilecektir. Öğrenci SMS'lerini takip etmelidir.

4) Yeni Kayıtlı Öğrenciler!!!! - BUOBS Öğrenci Bilgi Sistemi Sol Paneldeki Danışman Bilgileri menüsünden Danışmanınızın iletişim bilgilerini öğrenerek kendisinden tüm derslerinize kayıtlar konusunda yardım isteyiniz!!!!