Derse Giriş - Adobe Connect uygulamasını indirerek dersi Akıllı Telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Sanal Şubeler için TIKLAYINIZ.

Önemli Not: Dersi uygulamalara aktif olarak katılmak için masaüstü bilgisayarınızdan takip etmeniz gerekmektedir. Ödevlerinizi ise sadece Moodle'dan yükleyebilirsiniz. Ödevler ilan edildikten 2 hafta içinde yüklenmelidir. Daha sonra kabul edilmemektedir.

(Kayıt anahtarları sadece sanal şubenize girerken kullanılacaktır. Moodle'a giriş yaparken eposta şifreniz ile giriş yapmalısınız. Kayıt anahtarları dersi veren öğretim elemanları tarafından öğrencilere 23 Şubat 2018 Cuma günü SMS ile iletilecektir. Kayıt anahtarlarının kimse ile paylaşılmaması gerekmektedir).

Kayıt anahtarı iletilmemiş öğrencilerin dersi veren öğretim elemanının eposta adresine mesaj yollayarak durumlarını bildirmesi gerekmektedir.  Şubenizin Öğretim Elemanı (soldaki tablodaki şube no ve eposta adresine bakınız) ile İLETİŞİME geçmek ve ders programlarını görmek (sağdaki tabloda şube no ile belirtilmiş 1 ders saatidir) için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Eğitim BTU Dersine Giriş için TIKLAYINIZ.

Koordinatörlüğümüz ile İletişime geçmek için TIKLAYINIZ.

Dersler 26 Şubat 2018 Pazartesi gününden itibaren haftaiçi 20:00-20:50 veya 21:00-21:50'de (bazı şubeler 18:00-19:00'da gerçekleştirilecektir) 50 dk sürecek şekilde çevrimiçi gerçekleşecektir. İsteyen öğrenci akıllı telefonundan takip edebilecektir. Her hafta Cuma günü bir sonraki haftanın ders detayları SMS ile öğrencilere bildirilecektir. Bu SMS'lerin takip edilmesi, okunması ve istenilenin yapılması gerekmektedir!

Zorunlu Değildir - Kaynak Kitap (Satış: Parsy yanı): Cabı E., Ersoy H., Kalelioğlu, F., Avcı Ü., Koç, S. E. ve Çetinkaya, H. H. (2017). Başkent Üniversitesi Bilgisayar Okuryazarlığı (Ed. Emine Cabı ve Halil Ersoy). Ankara: Başkent Üniversitesi Geliştirme Vakfı İktisadi İşletmesi.

BTU100 dersinden başarılı olmak için öğrenciler 65 veya üzeri puan almak zorundadırlar.