1 Ekim 2018 Pazartesi gününden itibaren BTU100 Dersine GİRİŞ

Uzaktan Eğitim BTU Dersine Giriş için TIKLAYINIZ.

Please  CLICK for your ICT100 section.

OKU: "Nasıl Kayıt Olurum?"

READ: "How to register for your ICT100 Class"

(Kayıt anahtarları sadece sanal şubenize girerken kullanılacaktır. Moodle'a giriş yaparken BUOBS şifreniz ile giriş yapmalısınız. Kayıt anahtarları dersi veren öğretim elemanları tarafından öğrencilere 28 Eylül 2018 Cuma günü SMS ile iletilecektir. Kayıt anahtarlarının kimse ile paylaşılmaması gerekmektedir).

Önemli: BUOBS şifrenizde Türkçe karakter varsa Moodle kabul etmez. Eğer öyleyse BUOBS şifre değiştir menüsünden Türkçe karakter içermeyen yeni şifrenizi oluşturmalı ve Moodle'a o şekilde giriş yapmalısınız).

Kayıt anahtarı iletilmemiş öğrencilerin dersi veren öğretim elemanının eposta adresine mesaj yollayarak durumlarını bildirmesi gerekmektedir.  Şubenizin Öğretim Elemanı (soldaki tablodaki şube no ve eposta adresine bakınız) ile İLETİŞİME geçmek ve ders programlarını görmek (sağdaki tabloda şube no ile belirtilmiş 1 ders saatidir) için TIKLAYINIZ.

Koordinatörlüğümüz ile İletişime geçmek için TIKLAYINIZ.

Dersler 1 Ekim 2018 Pazartesi gününden itibaren haftaiçi 18:0018:50, 19:00-19:50, 20:00-20:50, 21:00-21:50'de  50 dk sürecek şekilde çevrimiçi gerçekleşecektir. İsteyen öğrenci akıllı telefonundan takip edebilecektir. Her hafta Cuma günü bir sonraki haftanın ders detayları SMS ile öğrencilere bildirilecektir. Bu SMS'lerin takip edilmesi, okunması ve istenilenin yapılması gerekmektedir!

Önemli Not: Dersi uygulamalara aktif olarak katılmak için masaüstü bilgisayarınızdan takip etmeniz gerekmektedir. Ödevlerinizi ise sadece Moodle'dan yükleyebilirsiniz. Ödevler ilan edildikten 2 hafta içinde yüklenmelidir. Daha sonra kabul edilmemektedir.

Zorunlu Değildir - Kaynak Kitap (Satış: Parsy yanı): Cabı E., Ersoy H., Kalelioğlu, F., Avcı Ü., Koç, S. E. ve Çetinkaya, H. H. (2017). Başkent Üniversitesi Bilgisayar Okuryazarlığı (Ed. Emine Cabı ve Halil Ersoy). Ankara: Başkent Üniversitesi Geliştirme Vakfı İktisadi İşletmesi.

BTU100 dersinden başarılı olmak için öğrenciler 65 veya üzeri puan almak zorundadırlar.