BTU100 Dersi Eşdeğerliliği

ÖNEMLİ!

667 Karar sayılı "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin" 2. maddesinin 1. fıkrasına istinaden kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilerden veya Yatay Geçiş veya LYS/DGS ile Üniversitemize kayıt olan ve BTU100 dersini almakla yükümlü yeni öğrencilerimiz geldikleri üniversitede benzer bir ders aldılar ise DERSTEN MUAFİYETLERİ için;

1. Rektörlük makamına isim-soyadı, fakülte, öğrenci ve kimlik numaralarını ve dersten muafiyet taleplerini belirten bir dilekçe (dilekçe formu için TIKLAYINIZ) yazmalıdırlar.

1. Geldikleri üniversitede aldıkları dersin notunu ve harf skalasını gösteren transkriptlerini eklemelidirler.

2. Geldikleri üniversitenin websayfasından veya öğrenci işlerinden dersin içeriğini gösteren sayfanın çıktısını eklemelidirler.

2. http://btu.baskent.edu.tr adresindeki “BTU100 Muafiyet Sınavı” duyurusunu takip etmelidirler.