Üniversitemiz Tüm Personeline Yönelik Hizmet-içi Eğitim Programı

Başvuru yapan akademik ve idari personelin 21.Temmuz.2017 saat 14:00'den itibaren kayıt anahtarı için eposta mesajlarını kontrol etmesi gerekmektedir.

2016-2017 akademik yılı yaz öğretimi döneminde üniversitemizdeki tüm personele yönelik olarak hizmet-içi eğitim programı planlanmıştır.

Buna göre;

İdari personel için MS-Office programları eğitimi 25-28 Temmuz 2017 tarihlerinde 19:00-22:00 saatleri arasında, akademik personel için SPSS/Amos programları eğitimi 01-05 Ağustos 2017 tarihlerinde 19:30-22:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Dersi verecek öğretim elemanları;

Öğr. Gör. Alev Sökmen - SBMYO (MS-Office Programları Eğitimi)

Yrd. Doç. Dr. Erkan Yıldız - Kazan MYO (SPSS/Amos Programları Eğitimi)

İlgilenen idari ve/veya akademik personelin başvurularını hhustunel@baskent.edu.tr adresine en geç 21 Temmuz 2017 Cuma gününe kadar eposta ile iletmesi gerekmektedir.

Derse Giriş için TIKLAYINIZ

Moodle ve Derse Kayıt için TIKLAYINIZ