30 Eylül 2019 Pazartesi gününden itibaren BTU100 / ICT100 Derslerine GİRİŞ

ÖNEMLİ: LÜTFEN diğer duyurulardan isimlerinizi ve aldığınız MUAFİYET SINAVI NOTLARINIZI KONTROL ediniz!

Sık Sorulan Sorular:

1) Canlı Derse Akıllı Telefonumdan bağlanamıyorum?

Cevap: Cep telefonunuza Adobe Connect uygulamasını yüklemeli ancak açmamalısınız. Moodle Başkent'e giriş yapıp sanal şubenize girdikten sonra Canlı Ders Linkini tıkladığınızda Adobe Connect açılacaktır. Yeniden öğrenci no ve şifre girmeyiniz.

2) Gene de açamıyorum.

Cevap: Iphone telefonlar java ve flash player desteklememektedirler. Bu sebep ile Canlı Derse dizüstü veya masaüstü bilgiyasarınızdan bağlanmalısınız.

BTU Koordinatörlüğü Oryantasyon Programı (26 - 27 Eylül 2019)

• BTU100 Dersi için - Tıklayınız
  • ICT100 Dersi için - Tıklayınız
  • Video
    • Bölüm 1 - Tıklayınız
    • Bölüm 2 - Tıklayınız

30 Eylül 2019 Pazartesi gününden önce BTU100 / ICT100 Derslerine GİRİŞ için Öğrencilerimizin tamamlaması gereken İşlemler

1) Derse Kayıt olunuz, şubenizi not ediniz (BUOBS).

2) Moodle'a kayıt olunuz - tıklayınız (BUOBS şifresi kullanılmalıdır.)

OKU: "Nasıl Kayıt Olurum?"

BUOBS şifrenizde Türkçe karakter varsa Moodle kabul etmez. Eğer öyleyse BUOBS şifre değiştir menüsünden Türkçe karakter içermeyen yeni şifrenizi oluşturmalı ve Moodle'a o şekilde giriş yapmalısınız.

Not: Moodle'a kayıt olurken açılacak "Profil Güncelleme" sayfasındaki baskent uzantılı eposta adresini değiştirmeyiniz. Eğer değiştirdiyseniz ve düzeltemiyorsanız Dr. Öğr. Üyesi Halil Ersoy (2248 / hersoy@baskent.edu.tr) ile iletişime geçiniz.

3) Sanal Şubenize kayıt olunuz - tıklayınız / Please  CLICK for your ICT100 section (Kayıtlı olduğunuz şube ve öğretim elemanının BTU dersini seçiniz).

Kayıt anahtarları öğretim elemanları tarafından iletilmiştir, lütfen saklayınız ve paylaşmayınız. Kayıt anahtarı iletilmemiş öğrencilerin dersi veren öğretim elemanının eposta adresine mesaj yollayarak durumlarını bildirmesi gerekmektedir.  Şubenizin Öğretim Elemanı (soldaki tablodaki şube no ve eposta adresine bakınız) ile İLETİŞİME geçmek, KAYIT ANAHTARINIZI öğrenmek ve ders programlarını görmek (sağdaki tabloda şube no ile belirtilmiş 1 ders saatidir) için - tıklayınız. Dersler akşam saatlerinde uzaktan eğitim yöntemleri ile yapılacaktır. Okula gelmenize gerek yoktur.

4) SMS'lerinizi takip ediniz (BUOBS Sol Panel / Özlük Bilgileri / Cep Tel No güncelleyiniz)

5) Sanal Şubeye Nasıl Kayıt olurum? Adımlar için - tıklayınız (Uzm. T.Şençelikel)

6) How to Register for Moodle and your ICT100 virtual class? - Please click on the link (Dr. Öğr. Üyesi Hale Turhangil Erenler)

Koordinatörlüğümüze eposta yollamak ve iletişim formu doldurmak için - tıklayınız

Koordinatörlüğümüz ve Ekibimiz hakkında daha çok bilgiye ulaşmak için - tıklayınız

Kaynak Kitap zorunlu değildir.

BTU100 dersinden başarılı olmak için öğrenciler 65 veya üzeri puan almak zorundadırlar.